Curry on alkuaan intialainen mausteseos, jota perinteisesti on käytetty Intiassa yleismausteena. Suomalaisessa keittiössä curryä käytetään monenlaisten kana-, liha- ja riisiruokien maustamiseen antamaan kana-, liha-, ja riistaruokiin hienostuneen aika voimakkaan maun.
Curry mausteseoksia on hyvin monia eri koostumuksia ja näin curryn maussa ja voimakkuudessa on eroja sen mukaan mitä mausteita mausteseokseen on käytetty. Suomalaisessa keittiössä on totuttu käyttämään mietoja versioita.
Myös Aromix curry on niin kutsuttua englantilaista miedon makeahkoa lajia.
Ainekset: kurkuma, korianteri, cayennepippuri, suola (4,5 %), valkosipuli, neilikka, sarviapila, juustokumina, mustapippuri, tilli fenkoli, perunatärkkelys
(Kilohinta 32,66 &euro .)