Toimitusehdot Aromitehdas Oy www.kahvikauppa.fi / www.pikakahvi.fi

Maksutavat

1. Ennakkolasku

Tilatessasi saat laskun ja maksuohjeet sähköpostiisi. Tuotteet toimitetaan maksun kirjauduttua tilillemme. Huom. tuotteet pidetään varattuna 7 pv:n ajan. Mikäli maksua ei suoriteta 7 pv:n aikana, katsotaan tilaus peruutetuksi.

2A. Checkout: maksu pankkipainikkeilla

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

2B. Checkout: maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. 

Valittuasi maksutavan, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Katso lisätietoja: www.checkout.fi.

Hinnat sisältävät alv:n 14 / 24 %.

Toimitustavat ja toimituskulut

Nouto Postista/Smartpost, Postipaketti 14, Postipaketti 21, Matkahuollon Lähellä-paketti.

www.posti.fi

www.matkahuolto.fi

Nouto Postista tai pakettiautomaatista: kiinteä hinta 5,90 euroa per tilaus. Yli 60,00 euron tilaukset kuluitta.

Matkahuollon Lähellä-paketti: kiinteä hinta 5,90 euroa per tilaus. Yli 60,00 euron tilaukset kuluitta.

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana,isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin.Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.
Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Postipaketti 14 ja Postipaketti 21 (kotiinkuljetus): kiinteä hinta 14,60 euroa per tilaus. Yli 120,00 euron tilaukset kuluitta.

Saat sähköpostiisi lähetyskoodin, jolla voit seurata paketin kulkua Postin tai Matkahuollon www-palvelussa.

Myyntialue  

Toimitamme vain Suomeen.

Toimitusaika  

Tilaukset pyritään toimittamaan maksun saapumisen jälkeen 2 – 5 arkipäivän aikana.

Jos jokin tuote on tilapäisesti loppu, ilmoitamme uuden toimitusajan sähköpostitse. Mahdollisesta jälkitoimituksesta ei peritä kuluja.

Jos tuotteen kohdalla lukee ”Varasto loppu”, kyseistä tuotetta ei tilapäisesti ole varastossamme, mutta sitä on tulossa lisää noin 1 – 3 viikon aikana. Heti kun oma toimittajamme vahvistaa toimitusajan, on tuote jälleen ostettavissa.

Virheellisen tuotteen palautus  

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Lähetä sähköpostia info(a)aromix.fi, tai soita (02)2345033. Avaamattomilla pakkauksilla on kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Palautuksesta aiheutuneita kuluja ei korvata, ellei palautuksesta ole ensin sovittu. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset  

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postiin tai Matkahuoltoon heti pakettia noudettaessa.